När stenar lyfts

De senaste dagarna har det varit ett smärre kaos i mitt huvud. Massa frågor, tankar, farhågor och orosmoln som brottas med varandra.

Till exempel blev vår avflyttningsbesiktning inte godkänd och vi har valet att antingen betala en mindre rolig summa för att hyresvärden ska göra jobbet eller själva tapetsera två rum.
Frågor som: Känner vi någon som kan hjälpa oss tapetsera/skulle vi kanske klara det själva? Hur mycket kostar tapeter? Är det värt det, är mellanskillnaden så stor? Osv osv osv dyker upp.
Nu verkar vi dock ha bestämt oss för att pay up och se glada ut. Vår tid kommer inte räcka till att göra det själva, även om vi skulle känna oss säkra nog att våga oss på det. Plus att ekonomin verkar gå bra just denna månad så vi kommer kunna spara undan till den utgiften. Yay!

Sedan är det massa tanakr kring det här med bil och lägenhet och jag vet inte vad. Men efter lite prat med underbara föräldrar och blivande hyresvärd känner jag mig nu lugnad på båda punkter. Det här löser sig.

Så otroligt skön känsla att gå från totalt kaos till att ett antal stenar lyfts från ens bröst och man kan slappna av :)


Ch-ch-changes!

Ojojoj vad jag är dålig på att blogga. Jag lär nog aldrig bli rik på detta haha :P

Förändringarnas vind blåser genom vårt liv just nu och det känns som att det är mycket på gång :)

För det första så ska vi flytta! :D Från och med 1:a januari nästa år bor vi i en splitternybyggd lägenhet på landet, vid stallet närmare bestämt, och jag håller på att längta ihjäl mig redan nu ;)
Lägenheten är dock ett antal kvadrat mindre än den vi har så vi håller på för fullt att rensa ut saker man inte behöver och inte kommer få plats med. Säljer så mycket vi kan och skänker massa till pingstkyrkan och liknande.

Fast lite köps in också. Av någon anledning (jag vet inte hur det började :P) har vi bestämt oss för att byta ut alla tv-rumsmöbler som nu går i svart/mörkt  mot björkmöbler. Hittills har vi en tv-bänk, ett soffbord och två stycken billy-bokhyllor (fast behöver minst en till för att få plats med all film som rasar in)

Det bästa av allt är att vi fått in mer pengar än vi lagt ut :) Fynda begagnat is teh shit! :)I övrigt tuffar allt på som vanligt, mycket att göra i skolan, knät strejkar var och varannan dag.
Carro rider Midas nästan jämt och de blir bara duktigare och duktigare :) Jag rider också lite nu, typ två dagar i veckan och nu på måndag tänkte jag våga mig på att rida lektion till och med! 
Hoppas jag får tid på magnetröntgen snart för jag står snart inte eut längre. Känns som jag bara lever till 50% just nu :/

RSS 2.0