Mera väntan...

Precis som jag misstänkte så fick jag inget vettigt svar från MRT :( De kunde se två små kulor som kan vara godartade cystor, men det är inte säkert att det är de som orsakar smärtan. Det KAN vara det, men ingen vet säkert. Dessa kulor sitter på insidan av knät nämligen och det är ju inte där problemet uppstår.

Hur som helst, nästa steg nu är titthålskirurgi/artroskopi. Det finns vissa risker med det, men jag kan inte gå med den här smärtan länge till och bara hoppas att det blir bättre, så jag sa att vi kör på.
De kommer alltså gå in med en kamera och kolla inuti knäleden för att se om de hittar något som orsakar mina besvär. De kan/kommer även ta bort cystorna.

Det känns lite läskigt, jag har aldrig blivit opererad förr... Men som sagt är det nödvändigt då alternativet är att bara låta det vara och det alternativet är helt otänkbart.

Det värsta är att efter operationen kommer jag inte få rida på fyra (4!) veckor :(
Men det är det värt om de hittar felet så jag kan bli bättre och få rida på riktigt och påheltid igen :)

Det går framåt

Om ganska exakt 36 timmar sitter jag hos läkaren och får förhoppningsvis veta vad som är fel på mitt knä. Sjuk känsla måste jag säga. Jag har haft det så här så länge nu så det är svårt att föreställa sig något annat :P Men självklart ska det bli skönt att få lite klarhet :)  OM jag nu får något besked vill säga, med min typiska tur visade väl inte MRT någonting så de måste köra 30 andra olika undersökningar i ett par månader till...
Men men, vi får väl se ;)

Andra glädjande nyheter är att snickarna börjat med vår lägenhet nu :D Snart slipper vi detta getto och våra störande grannar! Dock har jag väldigt svårt att förstå det, det känns ofattbart att vi om en och en halv månad kommer bo i en nybyggd lägenhet och dessutom med stallet runt knuten. Tror det är en sådan grej som tar ett tag att fatta även efter att det hänt. Ungefär som att bli hästägare, ibland tror jag fortfarande inte på det heller :PRSS 2.0