Nytt att läsa

Ja nu har jag införskaffat mig lite läsning, faktiskt på tre olika sätt, imponerande va?
Den första är att nu har min kurslitteratur kommit :) En för mig väldigt intressant bok som någon gång ska läsas från pärm till pärm, tvivlar dock på att jag kommer hinna det innan tentan, men vi får väl se ;)
Den andra är en hemsida som jag ramlade in på idag när jag gjorde min rapport inför seminariet nästa vecka. Inte mindre än NyTekniks hemsida för att vara mer exakt, ännu mer exakt är det deras energiavdelning jag kommer läsa med jämna mellanrum, alltid spännande att se vad som händer och hur teknikutvecklingen ser ut inom ens intresseområde ju ;)
Sist men inte minst tjatade mamma på mig om någon bok hon hade läst, eller snarare hört då det var en ljudbok. Så jag var tydligen "tvungen" att börja lyssna på den :P Nej men skämt å sido, jag älskar att läsa, men tyvärr finns inte tiden till skönlitteratur när man pluggar, i alla fall inte för mig. Så varför inte byta ut musiken på väg till skolan mot en bok?
Därav är nu min MP3-spelare laddad med sin första ljudbok, Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann och jag ska tydligen lyssna på min allra första ljudbok. Där ser man hur det kan gå :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0