Min dressyrstjärna

Finns inga ord för hur mycket jag älskar den här hästen alltså. Eller hur mycket han betyder/har betytt för mig genom åren. Därför tänker jag inte ens försöka, ni får nöja er med en redogörelse för dagens träning. Typ.

Idag beslöt jag mig för att rida igenom programmet jag förmodligen kommer rida på tävlingen i slutet av maj. Helst vill jag ju rida Lätt B, men då behöver vi klassas upp, vilket innebär medlemsskap och anmälningsavgift för uppklassningstävlingen + anmälningsavgift till "riktiga" tävlingen denna månad. Detta med en minst sagt usel ekonomi och en bil som vägrar starta och jag evt inte hur mycket den kommer kosta innan den gör det. Summa kardemumma lär vi inte komma iväg på någon tävling och kommer således inte klassas upp, därför får vi rida en Lätt C.

Men, oj vad jag flöt iväg där. I alla fall, förmodligen kommer vi tävla Lätt C:1 så jag tränade lite på det idag. Så bra det nu går att träna program med 4 andra ryttare i ridhuset, samt en bana som är 20m längre än den programmet är baserad på ;)
Midas skötte sig exemplariskt i alla fall. De få missar som blev var helt och hållet mitt fel. Jag kan säga så här: Vi kommer kicka rumpa på tävlingen! Haha

Nästa vecka har jag bokat in en dressyrträning med bästaste stallägaren. Lite saker vi behöver få ordning på, bland annat galoppen som inte känns alldeles för stabil just nu. Jag vet hur den kan/ska vara och nu känns den lite för stötig eller orytmisk Förhoppningsvis beror det bara på kondition eller form, men vi får väl se.  Ska väl rida igenom programmet för henne också, så vi vet vad vi ska träna extra på.

Bästa av allt: Lyckades övertala mamma att följa med som filmare. så allt kommer bli dokumenterat. :) Alltid kul att kunna titta tillbaka på, eller för min del att se det över huvud taget, vi har inga speglar i ridhuset än ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0