Lycklig pålle

Midas är inte den typ som gillar att göra det lätt för sig tydligen :P
I förrgår bestämde mig att provrida det program vi ska rida på tävlingen i slutet av maj. Midas tyckte att arbetstrav längs ena kortsidan var tråkigt så han körde på med förvänd galopp istället... Hmm ja..


Igår körde vi lite markarbete och hoppade ett hinder på ca 50 cm. Borde vara piece of cake, han kan ju nästan promenera över. Men nej då, vi ska ju itne göra det lätt för oss och hoppa bara så mycket som behövs, utan han tog i för kung och fosterland och gjorde världens språng, både högt och långt. Efteråt var han så lycklig att han knappt visste var han skulle ta vägen :P

Jag tror den där hästen älskar att hoppa lika mycket som jag gör. Nu måste vi bara göra det mer regelbundet så vi får in lite teknik och lite mindre "WOW, ett hinder!" så ska det nog bli bra igen ;)


För er som inte vet: Vi har hoppat mycket förr. Vi tränade på ca 120cm och har varit på tävlingar upp till en meter. Han KAN hoppa fint, med bra teknik och lyhördhet.  Så det så :P


Strax innan hopptävling på tiden det begav sig - närmare bestämt 2003. Visst ser jag tävlingsklädd ut? :P (Tävlingsoutfiten är gömd under fula kläder för att de skulle behållas rena, vilket inte är helt lätt bland hästar :P )Äsch, what the heck, bjuder på en bild när man ser min fina outfit med, och den tävlingsfina hästen såklart. Tyvärr ingen hoppbild, min mamma, som oftast får vara fotograf är alldeles för nervös på tävlingar för att kunna hinna med/komma ihåg att fota, annat än innan framridning typ.

Fast detta var nog innan en dressyrtävling tror jag, vid närmare eftertanke...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0