Skadad

Det var faktiskt inte meningen att inte blogga på så här länge. Skrev ett ganska långt inlägg om hästen här för ett tag sedan, men ville inte publicera utan bild.  Sedan kom jag på att jag lovat er videon från riks, men den har inte heller kommit upp så tänkte lägga in den istället. Visade sig dock att den ligger på Nicklas dator som såklart var upptagen då. Och nu är den avstängd och jag pallar inte starta den :P

Det inlägget lär inte publiceras i alla fall, då jag bland annat skrev om hur bra det går med ridning och så vidare, men det gör det tyvärr inte längre :( I onsdags upptäckte jag nämligen att hans ena framben var jättesvullet och varmt och han haltade rejält. Förmodligen har han sprungit, rullat sig eller sparkat efter en broms i hagen och lyckats slå sig.
Vi har varit på Strömsholm och ultraljudat benet nu och i värsta fall är det en liten skada på senan, i bästa fall ingenting alls, bara att han var öm efter att ha slagit sig. Men tydligen ser man bäst huruvida det är en skada eller int efter 7-10 dagar, så vi ska åka tillbaka i början av augusti så får vi veta då. Men som sagt, i värsta fall är det ändå bara en liten skada.

Så nu är det boxvila som gäller. Och massa kylning av benet.

Så här såg Midas ut i onsdagskväll, med kyllera på benet. Och nosen, för han kunde inte låta bli att klia på det :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0