Bloggtorrt nu igen... *skyller på vädret*

Mycket har hänt sedan sist känns det som, hade väl redan då massa att skriva om, men som vanligt när det blir mycket drar man sig för det istället och så byggs det på istället för att avhandlas :P
Nu är klockan rätt mycket och jag kommer nog inte orka beta av så mycket från listan av saker att berätta ( om man nu inte ska skippa den helt, mitt minne är väl inte det bästa heller :P)

Men jag kan ju nämna en sak i alla fall: Jag har börjat en ny diet och gått ner 3 kg på tio dagar! :) Har förlorat 5 cm runt midjan också, inte helt fel, jag är sjukt nöjd!
Det bästa är att jag får äta mig mätt varje måltid hela dagen, får äta otroligt varierat och gott samt att jag knappt blir hungrig längre. Klart jag känner hunger, men det är mer en lugn påminnelse om att det är dags att äta snarare än en smärta i magen som följs av yrsel pga lågt blodsocker. Mitt blodsocker ligger nämligen på en jämn nivå nu istället för att pendla upp och ner hela tiden. I LOVE IT!

Får se hur länge vi fortätter med detta, mitt mål är att gå ner ca 7-8kg totalt i alla fall, men är nöjd vid 6kg ungefär ;)

Nej, jag håller inte på att få ätstörningar eller något sådant.
Ja, jag vet om att jag inte är tjock
Nej, mina ideal/min kroppsbild är inte skev eller så.

Jag har helt enkelt gått upp en del kilon de senaste åren och skulle nu vilja få bort dem igen. Har sett bilder på mig själv för typ fyra år sedan och saknar den kroppen jag hade då. Så, mitt ideal är en gammal bild på mig själv, borde väl vara ganska uppnåeligt eller hur? Jämfört med att jämföra sig med Hollywood-människorna menar jag ;)

(Tänkte lägga in före- och efterbilder här, men det känns som en dum idé, man vet aldrig vilken osäker ung flicka som kan råka hamna här och missuppfatta mig och tro att hon är tjock för att hon är större än mig. Jag jämför mig med mig och ingen annan.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0