Skadad

Det var faktiskt inte meningen att inte blogga på så här länge. Skrev ett ganska långt inlägg om hästen här för ett tag sedan, men ville inte publicera utan bild.  Sedan kom jag på att jag lovat er videon från riks, men den har inte heller kommit upp så tänkte lägga in den istället. Visade sig dock att den ligger på Nicklas dator som såklart var upptagen då. Och nu är den avstängd och jag pallar inte starta den :P

Det inlägget lär inte publiceras i alla fall, då jag bland annat skrev om hur bra det går med ridning och så vidare, men det gör det tyvärr inte längre :( I onsdags upptäckte jag nämligen att hans ena framben var jättesvullet och varmt och han haltade rejält. Förmodligen har han sprungit, rullat sig eller sparkat efter en broms i hagen och lyckats slå sig.
Vi har varit på Strömsholm och ultraljudat benet nu och i värsta fall är det en liten skada på senan, i bästa fall ingenting alls, bara att han var öm efter att ha slagit sig. Men tydligen ser man bäst huruvida det är en skada eller int efter 7-10 dagar, så vi ska åka tillbaka i början av augusti så får vi veta då. Men som sagt, i värsta fall är det ändå bara en liten skada.

Så nu är det boxvila som gäller. Och massa kylning av benet.

Så här såg Midas ut i onsdagskväll, med kyllera på benet. Och nosen, för han kunde inte låta bli att klia på det :P

Bloggtorrt nu igen... *skyller på vädret*

Mycket har hänt sedan sist känns det som, hade väl redan då massa att skriva om, men som vanligt när det blir mycket drar man sig för det istället och så byggs det på istället för att avhandlas :P
Nu är klockan rätt mycket och jag kommer nog inte orka beta av så mycket från listan av saker att berätta ( om man nu inte ska skippa den helt, mitt minne är väl inte det bästa heller :P)

Men jag kan ju nämna en sak i alla fall: Jag har börjat en ny diet och gått ner 3 kg på tio dagar! :) Har förlorat 5 cm runt midjan också, inte helt fel, jag är sjukt nöjd!
Det bästa är att jag får äta mig mätt varje måltid hela dagen, får äta otroligt varierat och gott samt att jag knappt blir hungrig längre. Klart jag känner hunger, men det är mer en lugn påminnelse om att det är dags att äta snarare än en smärta i magen som följs av yrsel pga lågt blodsocker. Mitt blodsocker ligger nämligen på en jämn nivå nu istället för att pendla upp och ner hela tiden. I LOVE IT!

Får se hur länge vi fortätter med detta, mitt mål är att gå ner ca 7-8kg totalt i alla fall, men är nöjd vid 6kg ungefär ;)

Nej, jag håller inte på att få ätstörningar eller något sådant.
Ja, jag vet om att jag inte är tjock
Nej, mina ideal/min kroppsbild är inte skev eller så.

Jag har helt enkelt gått upp en del kilon de senaste åren och skulle nu vilja få bort dem igen. Har sett bilder på mig själv för typ fyra år sedan och saknar den kroppen jag hade då. Så, mitt ideal är en gammal bild på mig själv, borde väl vara ganska uppnåeligt eller hur? Jämfört med att jämföra sig med Hollywood-människorna menar jag ;)

(Tänkte lägga in före- och efterbilder här, men det känns som en dum idé, man vet aldrig vilken osäker ung flicka som kan råka hamna här och missuppfatta mig och tro att hon är tjock för att hon är större än mig. Jag jämför mig med mig och ingen annan.)

RSS 2.0