Busy busy

Hade tänkt visa en bild som illusterar hur bra allt går/gått idag, men jag är ärligt talat alldeles för trött. Har ni tur får ni se den imorgon :P

5,8 kg vägde min skolväska idag, ifall ni ville veta

Och jag kuggade med största snnolikhet tentan :/ Men jag har tur, omtentan är redan om en vecka :) ( läraren failade lite med datumen men när han redan satt en tid måste han hålla den, så det blir två tentor med en veckas mellanrum ;)

I natt ska jag sova så gott och djupt jag bara kan, för imorgon drar det igång igen, föreläsning och solinlämning står på schemat imorgon. På onsdag är det inlämnngsuppgifter som gäller, torsdag är det tenta i solkursen, fredag och lördag är det inlämningsuppgifter igen (deadline lördag) och söndag, måndag är det tentaplugg, tisdag tenta.

Så ja, jag har lite att göra.

Det piggar iaf upp lite grann att världens absolut bästaste Carro tar sig hit redan på onsdag! Sen kanske jag inte hinner träffa henne förrän typ den 18:e, men men, bara vetskapen om att hon är i "rätt" land gör mig glad! :)

Oh, just ja, nämnde jag att när lalt det där äntligen är slut är det bara två dagar tills jag fyller så då är det fullt upp med att städa och baka och allt sånt.

Sova får man göra när man blir gammal. Eller har ett jobb...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0