To do

Idag:
Tentaplugga tentaplugga tentaplugga tentaplugga tentaplugga
Imorgon:
Tenta 8.30-13.30
Sedan ska jag försöka orka med lite inlämningsuppgifter i väntan på bussen hem.
Hemma ca 16 - då är det stääääda som gäller! (Och hjälpa brorsan att kopiera lite papper)
Onsdag:
Morgon/förmiddag i skolan, göra inlämningsuppgifter tillsammans med Malin, åker hem så jag är hemma till 13. Kasta i mig lunch och sedan stallet. Hemma kanske 15-16, då kommer Carro och Justin hit! Så ska vi baka lite eftersom jag fyller på torsdag.
Nicklas kommer hem vid 18.30-19, då lär vi väl äta och umgås lite, sen skulle englandsfolket till bishops på kvällen, får se om jag hänger med eller inte.
Torsdag-Lördag
Plugg -_- sablans inlämningsuppgifter måste bli klara nu!
Hoppas hinna med mer Carro och Justin också :)
Söndag
Bli firad av hela tjocka familjen :)
Måndag
Skolan börjar igen...
Så jag ber härmed om ursäkt i förväg för bloggtorkan som jag spår kommer komma ;)

Tenta 2 av 3

Tentan igår gick i alla fall bättre än den i måndags :) Läraren hade gett ut en exempeltenta och sa att våran skulle vara "väldigt lik" den. Den var nästan identisk ^^

I övrigt har jag inte mycket gott att säga om den kursen, tyvärr. Hade sett fram emot den men läraren gav inte den kursen vi blivit utlovade känns det som, utan en helt annan. Väldigt tråkigt.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på min självdisciplins- och motivationshöjare samt pluggkamrat. Inlämningsuppgifterna ska ju in imorgon. Tror inte jag komemr hinna alla, men kanske någon av dem i alla fall. Hoppas kan man ju ;)

Usch helst av allt vill jag bara sova bort halva dagen. ligga och glo på värdelös TV och sedan leka med Carro.
Men men, detta måste prioriteras nu. Tyvärr :P

Busy busy

Hade tänkt visa en bild som illusterar hur bra allt går/gått idag, men jag är ärligt talat alldeles för trött. Har ni tur får ni se den imorgon :P

5,8 kg vägde min skolväska idag, ifall ni ville veta

Och jag kuggade med största snnolikhet tentan :/ Men jag har tur, omtentan är redan om en vecka :) ( läraren failade lite med datumen men när han redan satt en tid måste han hålla den, så det blir två tentor med en veckas mellanrum ;)

I natt ska jag sova så gott och djupt jag bara kan, för imorgon drar det igång igen, föreläsning och solinlämning står på schemat imorgon. På onsdag är det inlämnngsuppgifter som gäller, torsdag är det tenta i solkursen, fredag och lördag är det inlämningsuppgifter igen (deadline lördag) och söndag, måndag är det tentaplugg, tisdag tenta.

Så ja, jag har lite att göra.

Det piggar iaf upp lite grann att världens absolut bästaste Carro tar sig hit redan på onsdag! Sen kanske jag inte hinner träffa henne förrän typ den 18:e, men men, bara vetskapen om att hon är i "rätt" land gör mig glad! :)

Oh, just ja, nämnde jag att när lalt det där äntligen är slut är det bara två dagar tills jag fyller så då är det fullt upp med att städa och baka och allt sånt.

Sova får man göra när man blir gammal. Eller har ett jobb...

En lördag i Stockholm

Ja, igår tog jg faktiskt ett brek i allt pluggande och drog med stackars sambon till huvudstaden. stackars säger jag för att han åker dit varje dag annars ändå, han har ju jobb där.  Och för att han i fredags kväll fick spendera några timmar för mycket på hemresan, oh yes han satt på tåget som fick stopp i strängnästunneln. Han slutade jobba kl 17 men var inte hemma förrän efter 22.

I alla fall. Vi köpte lite kläder till honom för presentkortet han fick i julas, hälsade på på hans jobb, strövade runt lite på stan och slutligen åkte vi hem till en gammal kompis, Markus, som nu är bosatt i Märsta.
Där spelade vi kort, käkade pizza och snackade massor :)  Riktigt trevligt, speciellt eftersom jag vann typ i allt; poker (texas hold'em + pineapple), bulgarisk bäver (x2), och sjuan en gång (Markus vann en gång också) Sedan var det utklassning i buzz också.
Värsta winning streak! ;)

Skönt att få tänka på något annat än ångpannor, gasturbiner och kärnkraftverk för en dag ;)
Men nu ropar böckerna på mig igen, min paus är över!

Inte lika ordnat

Jag sitter och tentapluggar för fullt (inte just precis nu alltså, nu tar jag en paus vid datorn :P)
Nu är det inte lika ordnat på bordet som jag visade er häromdagen ;)


Hm, när man ser bilden nu ser jag att det ser inte så hemskt ut, det känns värre än det ser ut. 

Usch, jag bävar inför imorgon, då ska allt det där få plats på en liten bänk i tentasalen, ca 0,5 *0,5m. Hur ska man få plats? :S
Inte nog med det, allt det där ska släpas med till skolan. Geez, min ryggsäck kommer väga bly. Jag tycker den är tillräckligt tung när jag bara har den där boken som ligger uppslagen (orange på bilden innan) med mig. Bara pärmen väger mer än den ökända calculus.. Nu ska jag ha båda dessa, + lite annat smått och gott + energidryck + matlåda + kanske en läsk

Om jag inte skriver på någon vecka efter det här är det för att min rygg gått sönder.


Utan att överdriva

Så här ser det ut på bordet när jag ska tentaplugga.2 kollegieblock (ett med alla anteckningar från föreläsningar, ett att räkna nya uppgifter i)
1 fetingpärm, även kallad kurslitteratur. ALLT vi behöver veta för en 15 hp - kurs ryms i denna. Kan säga att den väger en del...
1 st Tabell och Diagram - samling på några hundra sidor
Diverse lösa papper som inte får plats i pärmen.
Penna, sudd, linjal
Grafräknare

Eller nej, nu var jag inte helt ärlig. Så där ser det ut precis innan tentaplugg, när jag sätter igång är det papper, pärmar och block lite överallt, i en salig röra. Och såklart är de öppnade också. Och pennorna ligger inte kvar i "pennskrinet" Men sånt antar jag att ni förstår ändå ;)

Nyårslöften, typ

För det första ska jag sluta bita på naglarna. Det är svårt att bryta en ovana man haft i så många år, men i år SKA jag lyckas.

Jag har även bestämt mig för att sluta, nej, göra ett uppehåll med att dricka Coca Cola. Vet inte om det kommer bli hela året, eller halva, eller bara någon månad, men minst en månad i alla fall, sedan få vi se hur det går.
Varför vet jag inte riktigt. Har druckit så mycket cola på sistone att jag nästan inte känner smaken längre. Och jag vill utmana mig själv att inte alltid gå efter gamla vanor :P

På tal om att bryta gamla vanor borde jag nog bryta min vana att skjuta upp saker, speciellt skolarbete...
Den 15 januari har jag inlämning av fyra stora uppgifter. Den ena är snart klar förhoppningsvis, en annan har jag gjort kanske en tiondel av och de två sista har jag inte ens påbörjat.
Den 10 januari har jag tenta i samma kurs som dessa uppgifter
Den 12 januari har jag tenta i den andra kursen
Den 8 januari har jag inlämning av ganska stor, och helt störd inlämning i sistnämnda kurs.

Så, nu blir det till att plugga.
Får ignorera min rinnande näsa och att huvudet känns som mos.

RSS 2.0