Back again (again)

Haha jag är ingen mästerbloggare direkt :P Räcker med att glömma/inte hinna blogga i några dagar så försvinner jag hur länge som helst.
Vilken tur att min otroligt stora läsarskara är mig trogen ändå ;)

Vad har hänt sedan sist?  När var "sist" ens en gång? :O
Jo just ja, innan den sista tentan och massa inlämningsuppgifter och födelsedagsfirande. Jag spådde en bloggtorka, gjorde jag inte? Så ni kan inte skälla på mig nu :P

Det som har hänt sedan dess är väl inte mycket. Blev sjuk en sväng, trodde det var pga stress men icke sa nicke. Födelsedagsfirandet fick skjutas upp en vecka..
Men men det där väl ointressant.

Skolan har rullat igång igen. Kursen som jag sett fram emot - sustainable energy systems - visade sig suga gabska rejält. Den är tråkig, innehåller inte det jag trodde och läraren är rätt jobbig. Den är kortare än övriga kurser, i tid, inte poäng, och uppgifterna vi ska göra är alldeles för stora. Så jag har nu bytt kurs till förnybara energikällor. Eller... Bytet är väl inte helt klart än, examinatorn har inte antagit mig och alla sådana formaliteter, men det ska nog lösas :P

Vad mer då? Ridningen går otroligt bra! Jag är så glad! Han går från klarhet till klarhet, utan protester eller svårigheter och nu är det inte långt kvar tills vi har kondisen att hoppa igen :) Vi längtar! :)


Vet inte om jag berättade det, men jag skulle ju inte dricka coca cola på ett tag, minst en månad, remember? Det gick jättebra faktiskt, men nu har jag börjat igen, det är såååå gott! :D
Däremot har jag påbörjat en ny utmaning. Minst en dag i veckan ska jag laga "ny" mat, ur någon av de två viktväktar-kokböckerna jag fick nyligen. Det låter kanske inte så konstigt, men jag är ganska väldigt kräsen, så det är ett stort steg för mig att våga testa nya saker. Stolt över hur bra det gått hittills :) 
Jag har lagat kycklinggryta med champinjoner (minus champinjonerna :P) och äppelkotletter. Den första gick hem, den andra var bara slöseri med tid då kotlettern smakade precis som vanligt trots en halvtimmes extra jobb.
Och as we speak står tredje rätten i ugnen, fyllda kycklingfiléer, det doftar alldeles underbart :)
Bilder på det senste kommer och jag ska försöka fortsätta vara så duktig även i framtiden.

Men nu måste jag gå - maten kallar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0