Visste ni?

Var länge sedan vi körde ett inlägg i denna kategori, så nu är det väl på tiden?
Visste ni tex att...
  • Jag har otroligt svårt att säga nej. Speciellt till jobb och speciellt när jag vet vilken kris de har. Detta kan leda till mindre roliga arbetspass som en gång 6-20.30  eller till att jag jobbar 10-12 dagar i sträck, på två ställen varje dag med bara en halvtimmes rast emellan.
  • Jag avskyr insekter. Men framför allt pissmyror. Kan inte stå stilla bredvid en myrstack för då kommer de komma och klättra upp på mig. Det är inte det att jag är rädd att bli biten, jag bara hatar dem
  • Jag har varit med om rätt många "övernaturliga" saker. Jag både ser, hör och känner lukten av spöken eller vad man ska kalla dem, andar. Har varit i kontakt med medium några gånger och varje gång har jag haft någon ande med mig, aldrig någon jag känner, bara random ande som ville hänga med mig tydligen. Efteråt, när mediumet "fått bort dem", fått dem att gå mot ljuset och allt det där, mår jag jättekonstigt, som om en del av mig saknas.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja det är bara den allra första fjärilen som räknas, så rimligtvis borde alla se samma sort. Fast om man nu råkar se en nässelfjäril före citronen, då såg man nog fel ;)

2011-04-19 @ 15:52:18
URL: http://imica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0