Two days left...

Tävlingen närmar sig med stormsteg, nu är det bara två dagar kvar!
För två veckor sedan var jag sjuukt taggad och önskade inget hellre än att tiden skulle gå fortare så det blev dags någon gång. För en vecka sedan började jag bli nervös istället, och oroade mig över allt vi skulle behöva träna på innan.
Nu varierar det, mellan nervositet och tagg. Det ska bli rikigt kul att tävla igen, som sagt var det över sex år sedan sist. Samtidigt är jag såklart nervös, inte minst pga det sistnämnda, det var lääänge sedan sist, minns jag ens hur man gör?
Alla delar av programmet sitter inte 100%-igt men det går inte att träna in nu på två dagar så det får gå som det går. Så länge jag klarar mina 50% är jag nöjd. Det är det som krävs för att jag ska få tävla "rätt" klass på Ridtravarriks i slutet av maj.
Fast det skulle ju inte sitta fel med en placering i och för sig... En fin rosett att lägga til samlingen ;)

Nu har jag fått låna en kavaj av bästaste K också :) Mycket stiligare än min lågpriskavaj från en vanlig klädkedja. Jag kommer vara så fin på söndag, bara så ni vet ;) Jag ska tvinga Nicklas att fota massa så kan ni få se bilder efteråt.

Idag ska pållen bara få en kort promenad eftersom vi tränade igår. Imorgon kör vi ett lätt pass och bara kollar igenom att allt fungerar, sedan blir det hästdusch samt sadelputsning. Tränset tar jag hem och gnor på hela kvällen samt diskar bettet noga noga. Söndag har jag utsläpp, sedan tänkte jag gå ut med Midas och beta honom lite (vill inte släppa ut honom i hage när han är nyduschad) Sedan är det bara att fläta och knoppa manene, sedan köööööör vi!

Ikväll är det påskfirande med familjen. Grillkväll som vanligt. Påskbord är överskattat! ;)


Så här SKA det se ut, men riktig så duktiga är inte jag och Midas ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0