Inte lika bra start...

Sist jag skrev berättade jag om en bra start på en lördagsmorgon. Gårdagens start var inte fullt lika trevlig.
Vid utsläppet klanatade jag mig nämligen och tog av mig handskarna då det var väldigt varmt ute, iaf med fleecehandskar på. Hästen jag tog ut precis då har vi alltid en longerlina till istället för vanligt grimskaft, då han är väldigt stor samt lite oberäknelig. När vi hade kommit in i hagen (som tur var) och jag skulle ta av honom linan och släppa honom tycker han att det är dags att springa iväg istället.

Så den där linan, som är ca 8 meter lång och gjord i nylon drogs genom båda mina händer i samma fart som en häst i full galopp (50-60km/h om jag minns rätt). Det gjorde ont.
Så nu har jag fina brännskador över händerna, mest höger pekfinger. Varvade hela utsläppet mellan att gå med hästar till hagar och stå i Midas box med händerna i hans vattenhink.

Idag känns det mycket bättre iaf, igår var jag ibland tvungen att kolla på händerna och konstatera att de faktiskt inte brann :P  Nicklas var snäll och hjälpte mig både mocka och longera Midas igår och Josse med mamma var snälla och tog mitt insläpp idag då jag inte visste hur mycket grepp och kraft jag skulle ha. Men som sagt idag är det bättre och jag kanske till och med kan rida redan idag :)  (Måste ju hålla oss i toppform inför tävlingen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0