Dressyrtävling

Sååå himla nöjd med tävlingen i söndags! Vårt mål var somsagt att få minst 50% i Lätt C och/eller Lätt B. Vi fick 60,4% i LC och 57,9 i LB :D

Midas skötte sig superbra och var hur cool och lugn som helst på tävlinsplatsen. Att rida fram var dock inte det lättaste då ridskoleelever inte alltid vet hur man beter sig på en ridbana med andra ryttare om inte en ridlärare står i mitten och bestämmer...  Men men, det var inte så många så det löste sig ju ändå.
Jag har tittat på filmerna från programmen och såklart lusläst protokollen så jag vet vad vi gjorde fel mindre bra, men som sagt detta var första tävlingen på 6,5 år så jag är sjukt nöjd ändå.
Nu satsar vi för fullt till ridtravarriks och då ska vi inte hålla tillbaka alls! Fullt ös och vi går in för vinst helt enkelt ;)
Här kommer lite bilder från framridning och lite sånt. Inne i ridhuset fimades det bara eftersom det är för mörkt för att fota med bra resultat.

Kommentarer
Postat av: Mia

Vad trevlig han ser ut!

Kan du inte lägga in en film när ni tränar? Jag rider också en ridtravare och är alltid kul att få inspiration från andra "likadana" :) MVH Mia

2011-05-02 @ 13:45:07
Postat av: Isabelle

Åh tack så mycket! :)

Jag har videos från tävlingen, de ligger uppe på facebook, men jag ska fixa ut dem på youtube med så jag kan lägga in dem här snart :)

2011-05-03 @ 22:18:34
URL: http://bepp.blogg.se/
Postat av: Veronica

Hej!Va stiliga ni är, grattis till ett toppen resultat. Gamla gubben kan än :-) Kanske kan få till en visit i vår.

/ Veronica

2011-05-04 @ 11:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0