Back to reality

Och så var verkligheten igång igen. Detta kommer bli en tung termin känns det som. Många inlämningsuppgifter, mycket hemarbete... Som tur är kommer det nog också bli en otroligt intressant termin, de kurserna vi läser nu är anledningen till att jag pluggar det jag gör :)

Det känns ju inte lättare av att alla kurser nu är på engelska. Jag KAN engelska, och våra böcker brukar vara på engelska, det är inte problemet, men att vänja sig vid att ha föreläsningar på engelska och så. Men det är nog bra också, kan vara en fördel att kunna alla termer och sånt på engelska också ;)

Nu gäller det att hänga med från början, att inte slacka och hamna efter för då blir det tufft! Så mina lediga fredagar kommer inte vara så lediga ;) Med början redan imorgon, då ska jag nog läsa första kapitlen om vinden, börja på assignment 2 i vinden och kanske assignment 1 i kraft och värme, fast troligen inte, den går vi igenom på måndag så kan nog vänta med den ;)
Skulle kunna läsa i boken om det, men den har jag inte köpt än och känns inte så roligt att åka till Västerås bara för det, men vi får väl se ;)

Och så ska jag se till att fixa klart inlämningsuppgiftera på fjärrvärmen så jag får mina poäng där också. Har bestämt med Jacob och Fredrik att sitta någon dag i veckan och räkna på dem. Så mycket lättare att komma igång om man har sällskap, och skönt att kunna be någon annan än läraren om hjälp om det är småsaker.

Åh vad kul det känns att komma igång igen, och framför allt att plugga det jag VERKLIGEN vill! :D Första året var helt bortkastat och fullt av bygglära, ingen vet varför. Och andra året har varit en enda lång förberedelse inför detta ;) (det är nämligen en hel del beräkningar man bör kunna, och en hel del grundläggande kunskap inom termodynamik, strömningslära, värmeöverföring och så vidare)


Jag trivs riktigt bra i lugg! Bara så ni vet ;)
Bara för att så får ni en till egopic med luggen :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0