Ja, jag lever

Jag har bara inte haft någon ork/motivation att blogga på ett tag, sorry!

Tänker inte gå igenom allt som hänt sedan sist, dels för att jag inte komemr ihåg det, dels för att det faktiskt inte hänt särskilt mycket speciellt ;)

I onsdags glömde jag mitt USB-minne i skolan. Dum som man är var arbetet som skulle in i fredags sparat på det minnet och enbart det minnet. Men som tur var hade en klasskompis hittat det och jag ska återfå det på måndag =) Det som skulle in i fredags mailade han över i alla fall, så jag kunde lämna in den i tid.

I fredags flyttade svägerskan till sin nya lägenhet. Tre hela vändor blev det med två bilar, ett släp och en lastbil med öppet flak. Uppförstrappa på gamla stället och uppförstrappa i nya lägenheten (från en källare till andra våningen). Min kropp var typ död igår, fanns knappt en rörelse som inte följdes av ett aj :P
Hela fredagskvällen sedan satt jag och skrev på ytterligare en inlämningsuppgift, som skulle in innan 23.59.

Så igår tog jag lite ledigt och hängde med föräldrar och bröder i Sahl. Pinade mig ut till stallet med min värk men det gick bättre än jag trodde :)
Det blev middag i Sahl också, potatisgratäng, grillad fläskfilé och egengjort vitlöksbröd. Muuuuums! :P
Resten av kvällen spenderades hemma med lillebror och kortspel.

Och så är vi framme på idag. Jag blev väckt av ett telefonsamtal. Lagom kul kanske, i vanliga fall. Men denna gång var det faktiskt riktigt trevligt, det var nämligen Carro som ringde och sa att hon är i Sverige nu i några dagar! Tjohooooo! =D

Dagen har jag planerat ska gå åt till att städa. och så har jag insläpp om några timmar.  Mer kul än så blir det inte ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0