So busy

Det här är vad jag varit upptagen med på sista tiden:

  • Först var det inlämning av uppgift 2 och 3, vilka inte var särskilt små eller snabbt gjorda, jag satt uppe halva natten för att klara deadline.
  • Stort projekt i vindkraften. Suttit i skolan heldag, varje dag i två veckor för att bli klara med allt. Till och med i lördags var vi på plats för att redigera det sista. Redovisning i tisdags och igår skickade vi äntligen in den färdiga rapporten! :)
  • En inlämningsuppgift i energiekonomi som vi fick förra onsdagen och som skulle in samma fredag. Den kanske inte var direkt svår, men tidskrävande, speciellt att lista ut HUR man skulle göra allt. Det var denna som gjorde att vi var tvungna att sitta med projektet även på lördagen.
  • Imorgon och tills på lördag är det hemtenta i vindkraftskursen. Så idag blir det till att läsa igenom HELA boken så man är någorlunda förberedd

Kanske inte låter så mycket, men tro mig det har varit stressigt, utöver detta har vi ju såklart haft alla vanliga föreläsningar också.

Men på lördag kväll avslutas två otroligt stressiga veckor på ett perfekt sätt - SPAkväll med stalltjejerna :)
Det förtjänar jag faktiskt.

Ja, jag lever

Jag har bara inte haft någon ork/motivation att blogga på ett tag, sorry!

Tänker inte gå igenom allt som hänt sedan sist, dels för att jag inte komemr ihåg det, dels för att det faktiskt inte hänt särskilt mycket speciellt ;)

I onsdags glömde jag mitt USB-minne i skolan. Dum som man är var arbetet som skulle in i fredags sparat på det minnet och enbart det minnet. Men som tur var hade en klasskompis hittat det och jag ska återfå det på måndag =) Det som skulle in i fredags mailade han över i alla fall, så jag kunde lämna in den i tid.

I fredags flyttade svägerskan till sin nya lägenhet. Tre hela vändor blev det med två bilar, ett släp och en lastbil med öppet flak. Uppförstrappa på gamla stället och uppförstrappa i nya lägenheten (från en källare till andra våningen). Min kropp var typ död igår, fanns knappt en rörelse som inte följdes av ett aj :P
Hela fredagskvällen sedan satt jag och skrev på ytterligare en inlämningsuppgift, som skulle in innan 23.59.

Så igår tog jag lite ledigt och hängde med föräldrar och bröder i Sahl. Pinade mig ut till stallet med min värk men det gick bättre än jag trodde :)
Det blev middag i Sahl också, potatisgratäng, grillad fläskfilé och egengjort vitlöksbröd. Muuuuums! :P
Resten av kvällen spenderades hemma med lillebror och kortspel.

Och så är vi framme på idag. Jag blev väckt av ett telefonsamtal. Lagom kul kanske, i vanliga fall. Men denna gång var det faktiskt riktigt trevligt, det var nämligen Carro som ringde och sa att hon är i Sverige nu i några dagar! Tjohooooo! =D

Dagen har jag planerat ska gå åt till att städa. och så har jag insläpp om några timmar.  Mer kul än så blir det inte ;)

Tragiskt?!

Ska precis gå och lägga mig, men skummade igen nyhetsrubrikerna först, och stötte på denna artikel.
Martin Ljung (who?) har visst dött. 93 år gammal, dog i stilhet med sin familj runt sig.

Och så står en vän där och säger att det är så tragiskt. TRAGISKT?! Han var 93 år! Han dog i stillhet, med familjen runt sig. Vad i det hela är så himla tragiskt?!?!

Tragiskt är att min mormor dog vid 57-års ålder av cancer, Nicklas pappa inte ens 47 år fyllda, av okända orsaker,  Nicklas morbror, strax över 60 år av demens. En av mammas och Miches bästa vänner, 30 år, nygift, hade en ettårig son, nyköpt hus och livet skulle just börja., Om det inte var för cancern...
Miches bästa vän, hans mosters man, osv osv osv, listan kan göras lång.

Men en gubbe på 93 år som dog i stillhet i hemmet omgiven av familjen passar inte in på den listan. Hur känd han än var, hur trevlig person han än var. Hur pigg än han än var tre veckor tidigare.PS. Jag menar inte att det inte är tråkigt eller ledsamt för de anhöriga, det är aldrig kul när någon går bort. Men det är skillnad på tråkigt och tragiskt. Så det så.

Underverk

Tänk så myket lite vatten och två kan göra!
Låg i soffan och kände mig febrig och yrslig och utmattad och jag vet inte vad. I förmiddags mådde jag bättre än jag gjort under hela veckan, men det vände tydligen någon på eftermiddagen och jag blev bara sämre och sämre.
Så jag masade mig in i duschen, för det behövdes verkligen, innan jag skulle bli alltför dålig.
Och nu mår jag mycket bättre igen! :)

Tänk vilka underverk man kan uträtta med bara en dusch :)

RSS 2.0