Det kommer bli skönt med "jullov"

.. i januari. Då får jag två helt lediga veckor, utan någon tenta att plugga till. Eller nja, det beror väl på hur man ser på saken, någon omtenta kan man väl alltid plugga till. Och de där sabla fjärrvärmeuppgifterna. Men men, nu ska vi inte vara såna.

Just nu är det i alla fall sjukt mycket känns det som, och snart är terminen slut. När ska man hinna?


På tal om jul vill mamma ha en önskelista från mig/oss. Det var tydligen inget kul att önska sig en minskad skuld. Happ, vad ska man då vilja ha? Tid kanske? ;) Det skulle vara guld värt.


I övrigt ska jag på Öppet hus hos min framtida arbetsgivare på torsdag, något jag ser fram emot mycket! :) De vet inte om att jag ska jobba hos dem sedan, så därför ska jag dit och berätta det för dem ;)


Jag vet att bloggen är rätt tråkig just nu, inga bilder, få inlägg och så vidare. Men så blir det när man är sönderstressad, förkyld och/eller extremt upptagen.
Här får ni en bild på det senaste jag gjort, en ritning till den sista inlämningsuppgiften i vindkraft, fast just denna handlar om vattenkraft ;) Skickade in hela faderullan för kanske tio min sedan, deadline är om en timme - heja mig heja mig!Imorgon börjar nästa kurs, Solceller och solfångare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0