Sjukling

Gick hem från jobbet tidigare igår. Febrig o dan. Var tex inne på fryslagret i 20 minusgrader och svettades. Då är det läge att åka hem och lägga sig eller hur?
Snälla mamma kom och hämtade mig så jag slapp cykla :)

Låg sen och tittade på Shrek, somnade nånstans efter att Shrek och åsnan ger sig av mot Duloc. Vaknade väl en halvtimme senare och undrade var tusan Nicklas tagit vägen, gick och letade i hela lägenheten och ropade. Tänkte precis ringa honom när jag såg hur mycket klockan var och sakta men säkert kom jag ihåg hur läget var, han jobbade ju, det var inte mitt i natten som jag trodde ^^

Mår inte bra idag heller. Känns inte som jag har feber men jag är helt slut utan att ha gjort något. Känner mig smått yr och så också. Så jag stannar hemma idag med. Får se ikväll hur jag gör imorgon.

Undrar vad man ska hitta på för film att kolla på idag då?  Ice Age kanske?  Vill ju se trean på bio snart, så kan väl vara bra att värma upp med de två första?


If it's it love, if it really is...

it's there in his kiss
//the shoop shoop song - Cher


Ibland när du kysser mig känns det som att hela världen stannar och för några sekunder finns bara du och jag, den här kyssen och det här ögonblicket. 

Lyckad helg

Yes! Det har gett resultat =) Fem veckors springande fram och tillbaka och runt och åt alla håll = Jag måste numera gå och dra upp min arbetsbyxor hela dagarna =) Första dagen satt de så pass tight att de skar in i magen om jag böjde mig fram eller satt fel, nu sitter de löst!
Vågen håller dock inte med, jag står tydligen kvar på samma vikt, men det kan ju betyda att jag byggt mer muskler istället så den struntar vi i just nu ;)


Vid det här laget borde ni alla veta varför uppdateringarna ibland kommer väldigt glest,  mitt liv är reätt så händelselöst när jag jobbar ;)

I helgen var jag dock ledig och då passa pojkarna på att planera in grejer. Lördag förmiddag drog vi på äventyrsgolf. Jätteskoj faktiskt, VÄLDIGT annorlunda banor ;) Jag kom trea av fyra :P

Sen drog vi vidare till Malmköping och marknaden. Myste runt lite bland knallarna och framemot kvällen var det dags för höjdpinkten, NORDMAN på scen.
Kankse inte min största idol direkt men de har många grymma låtar :)

Två av de tre pojkarnaOch så vi två :) Tycker vi ser lite smått busiga ut båda två, vet inte vad vi har i kikarn ;)Igår var vi i Västerås och lämpade ett stycke Smartyn, sen handlade vi drivknutar till bilen, som tur var var det det enda som behövdes, bra mycket billigare än vi trott!  Sånt gilar vi, nu saknas bara att vår bilmeckare sätter dit dem också ;)


Nej nu är min paus slut och kaoset i lägenheten kräver my attention igen.
 See ya!

Bilder (äntligen)

Nu när jag faktiskt är ledig och har både tid och energi tänkte jag ta och katsa in lite bilder här. Jag vet att jag har lovat det flera gånger men haft svårt att leva upp till det av olika anledningar, så här kommer några stycken i alla fall, lite gamla och kanske redan inaktuella, men bättre sent eller aldrig eller vad säger ni?

Fick helt oväntat blommor från Nicklas förra veckan ( 1 juli) som grattis på vår halvårs-förlovningsdag

Jag lovade till exempel att ni skulle få bilder på Midas 20-årstårta redan i april. Strul med teknik och sen mitt dåliga minne har lett till att de ännu inte kommit, men här är de! :P

Lager 1. Hårt bröd som botten, clementin, äpple och bananchips

Lager 2. Morot och äpple

Tredje och sista lagret. Clementin, morot, äpple och centerchoklad

Behöver man säga att tårtan var uppskattad? Det tog dock ett tag för honom att få i sig hela ^^

 


Ledig dag :)

Ledig idag! =)
Ska försöka att inte slappa bort hela dagen, trots att det känns otroligt frestande, speciellt i detta fina väder, skulle gärna ligga och lapa sol hela dagen,  kanske våga mig på ett dopp i poolen och bara umgås med familjen. MEN det finnns massa som behöver bli gjort här i lägenheten. Diska, sortera tvätten, allmän städning och börja PACKA!!! :D:D:D För nu är det bara 1½ månad kvar tills flyttlasset drar  =)

Min plånbok är dock inte så glad just nu...
Bilen låter konstigt både här och där, den gnisslar  höger bak, skrapar i ljuddämparn vid fartgupp (nu är det dessutom hål på den), klockar när man svänger höger och bubblar och väser när man stannat.
Så på inlöpslistan står två stycken nya drivknutar, en ljuddämpare (hoppas det räcker med den, för halvsats går inte att få tag på :S ), ett topplock till kylaren och kanske nya bromsbackar.
I bästa fall går detta på ca 2300-2400 på biltema, plus topplocket från skroten. Värsta fall vet jag inte än, vågar knappt tänka på det ^^
Sen återstår arbetet med att rensa ur kylarsystemet, justera eller byta bromsarna bak samt montera övriga delar från inköpslistan. 
Låter skoj va?
Men sen borde bilen vara fit for fight igen! Den känns iaf värd att lägga de pengarna på till skilnnad från en viss audi....

Annars då?
Inte mycket. Jobbar och står i.
Riktigt monsterpass i måndags, jobbade 6-20.30. Personligt "rekord" och allt. Men jag lär inte göra om det, det är inte värt det.Mycket nu

Hej igen!

Ja usch vad mycket det har varit på sistone. Har sällan eller aldrig haft tid att blogga och när väl tiden finns tryter orken så det skriker om det. Tidiga morgnar, långa arbetsdagar, häst, middag, matlåda, tidig kväll. Så ser dagarna ut nu för tiden. Jobbar över ibland också så istället för 10  timmar kan det bli 12. Men som sagt, kul är det och "rik" blir jag ;)

Nu har jag faktiskt lite energi över och är ledig imrogon så behöver inte gå och lägga mig än så så passar jag på att uppdatera lite här.

När orken och tiden saknas är det tyvärr roliga saker som ridning som fr stryka på foten, men nu har jag börjat vänja mig så vi börjar komma igång igen :) Och nu har hindrena kommit! Så jag är mer taggad än nånsin! Här ska hoppas! :D :D :D

Så har Carro varit här också, en vecka bara tyvärr :( Alltid lika kul att ses dock, skulle mer än gärna ha tillbka henne i Sverige på heltid. Operation övertalning är inledd kan jag ju säga ;)


Imorgon ska vi hem till Smartyn för första gången sen han flyttade. Äta tacos =)
Jag lovar, jag ska försöka hinna med bloggen mer, som sagt, nu har jag kommit mer in i en rytm med de här tiderna så...

RSS 2.0